Prova sko lukt spray

Kanske luktar dina skor illa? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. De allra flesta drabbas med jämna mellanrum av skosvettlukt!

Så får du bort lukten

ta

Vissa skor tål ju inte att tvättas då passar denna metod utmärkt. Fotsvett kommer av vanlig användning och det kan vara svårt att få bort den helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Dyra skor är ofta känsliga för vatten men genom att använda Luktstopparen Spray så kommer du runt det problemet. Dessa råder snabbt bot på dålig lukt i skor. Men se först till att du vet varifrån lukten kommer.

Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa Svettluktsdödaren. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Dålig hygien kan också göra att skorna luktar. En sådan sak som att man bör byta strumpor varje dag är inte självklart för alla. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj rätt strumpor. Bomull fungerar bra. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

Tygskor brukar gå bra att tvätta i maskin, då försvinner också lukten. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Var uppmärksam på att skon kan förlora sin färg.

Det bästa är att använda sko lukt spray ändå. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Tänk på att välja miljövänliga produkter. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Den kan användas som deo. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Behandla dina skor då och då

För att du ska slippa svettlukt i dina skor så ska du behandla med jämna mellanrum. Din fotsvett avgör hur ofta du ska behandla. Håll koll på läget. Luktar det fotsvett så spraya.

Det är bra att ligga steget före i behandlingsfasen. dålig doft skor borttagare Du vill inte att lukten ska bli för stark. Använd sprayen på dina träningskläder också. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.