Prisvärd städfirma i Lund

Flyttstädning i Lund Det bästa sättet att få avlastning vid din flytt är att anlita en prisvärd städfirma i Lund. Oavsett om du är pensionär eller student så är vi den mest plånboksvänliga städfirman i Lund. Att anlita en städfirma för att göra din flyttstädning är ingen lyx nu för tiden. Många städfirmor i och runt Lund har komprimerade priser och kan göra all städning till överkomliga priser.

Din städfirma när du behöver en städtjänst

Flyttstädning i Lund är en av våra mest populära tjänster. När du lämnar över fastigheten till nästa ägare ser vi till att din lägenhet är ren, välluktande och fräsch. Att anlita en städfirma för att göra din slutstädning har många fördelar. Du sparar värdefull tid och kan koncentrera dig på de grundläggande behoven träna, umgås med vänner och familj och inte minst ladda dina batterier. Lämna över en ren och väldoftande lägenhet, villa eller bostadsrätt till nästa ägare/hyresgäst.

Städtjänster när du behöver dem som mest

När du anlitar vår städfirma garanterar vi alla våra tjänster. Varhelst i Sverige du behöver städhjälp, boka hos oss. Vi erbjuder städtjänster i hela Skåne län. Vi återkommer till dig med en offert så snart som möjligt. Om du bokar med oss senare kommer vi att informera dig om exakt städdatum och skicka en bokningsbekräftelse till dig. Om du redan har fått en offert och vill boka en städtjänst kan du boka direkt via bokningsformuläret via länken som finns i offerten. Du kommer att få ett e-postmeddelande med all information om din bokning. Läs igenom bokningsbekräftelsen för att se till att alla uppgifter är korrekta. Kontakta oss om det finns några ändringar. Vi kommer att anpassa städningen efter dina önskemål.

Värt att veta innan städdagen

Det tar vanligtvis en arbetsdag att städa huset, men innan det planerade städdatumet bör du se till att huset är tomt och att kyl och frys är urkopplade, avstängda och fria från is. Om det finns möbler kvar i lägenheten eller huset ska du lämna ca 1,5 meter arbetsutrymme runt väggar och fönster. Gamla skador måste registreras innan städningen påbörjas. Fönster som inte går att öppna utan risk för skador kan endast rengöras från insidan. Klistermärken, tejprester och färgstänk på ytor och fönster får inte hanteras i flyttstädningen på grund av risken att ytorna skadas. Tak och väggar ska dammas och målade ytor torkas av med en lätt fuktad trasa. Vid vår städning krävs tillgång till el och vatten. Alla rengöringsmedel och utrustning som krävs för städning har vi givetvis med oss. Om bostadens skick avviker från den normala uppfattningen om smuts, t.ex. en extremt smutsig spis där kemikalier måste stå länge eller där skrubbning tar längre tid, kommer kunden att kontaktas innan arbetet påbörjas och en lämplig avgift kommer att avtalas.

Kvalitativ städning med garanti

Garanterad kvalitet och renlighet. Garanterad städning ger dig sinnesfrid och är ekonomiskt tryggt. Våra priser är marknadsmässigt attraktiva. Att städa med oss har många fördelar då kvalitet garanteras. Vi gör det enkelt för dig att boka den städning som bäst passar dina behov. Vi vet att det finns många situationer när du flyttar eller säljer din egendom. Därför erbjuder vi en trygg och prisvärd flyttstädning så att du kan tänka på annat. Städningen är garanterad i 7 dagar.

Varför anlita vår städfirma

  • Snabb offert
  • Öppet dygnet runt
  • Miljövänligt
  • Garantier
  • Skickliga medarbetare

By arvind