Kan man skydda sig mot coronavirus på jobbet?

Är du en av dem som måste jobba mitt under brinnande coronavirus? Det är enkelt att skydd mot coronavirus. Välj de metoder som fungerar.

Om du vill ha ett skydd mot coronavirus ska du inte välja handsprit.

bakteriedödande

Det är en missuppfattning att handsprit är det bästa medlet för handdesinfektion. Det ledde i början av pandemin till att folk köpte slut på handsprit från apoteket. Trots det är vanlig handtvätt en mycket effektivare metod.

Tvål och vatten räcker långt för att bekämpa coronavirus. Glöm alkoholprodukter. Sprit är för svagt mot vinterkräksjukan.

Huden kan ta stryk av handsprit. Den dödar bakterierna men löser upp fettet i huden. Virusen överlever spriten.

Det torkar även ut händerna. Händernas fett löses upp. Det kan leda till svåra hudproblem på dina händer. Handsprit innehåller en massa kemiska ämnen.

Prova en vattenbaserad och katjonisk handdesinfektion istället.

Köp en bakteriedödande tvål, det fungerar lika bra. En antiseptisk tvål, som tex. Smittstopp är en bra tvåltyp som dödar bakterier.

Köp en bakteriedödande tvål till jobbet

Vi får inte glömma bort att tvätta händerna på rätt sätt även på jobbet. Men även om du är bra på handtvätt och aldrig slarvar kan det ju vara så att dina kollegor inte är lika duktiga. Det är på liv och död just nu.

Använd en bakteriedödande tvål då har du kommit en bra bit på vägen. pandemi Alla måste hjälpas åt om vi ska kunna lösa detta.

Nu finns det antibakteriell spray för ytdesinfektion

Desinficera rätt för att få ett gott skydd mot coronavirus. Du måste vara uppmärksam och försiktig. Kanske har du arbetskamrater som inte bryr sig så mycket.

En antibakteriell spray kan användas överallt. Gör det till en rutin. Spraya den bakteriedödande sprayen på toaletten eller på handtag.

Många uppskattar det faktum att antibakteriell handdesinfektion nu finns som spray. Det ger ett extra skydd om du måste ta i ytor som kan ha både bakterier och virus. Det här kan fungera mycket bra då du köper en produkt som är särskilt till för att ta kål på coronavirus.