Bjud dina vänner på sockerdricka

När det blir kalas för familjen så kommer det kanske stora och små människor. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det livar upp bålet.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

Läskkoncentrat

Sockerdricka är en mycket populär läsk. En smak av Sverige helt enkelt. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

Alla gillar den. Den är lättsam och alltid mycket söt. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Prova också Aromhusets egen serie. Båda finns på ALLT-FRAKTFRITT.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Den rätta smaken är vad som behövs. Det är bra om du vill justera sötman. Var redo när det vankas fest.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Många kommer nog ihåg Saturnus sockerdricka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. En lösning kan vara att använda mindre koncentrat. Resten är som vanligt. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Dricker du mycket mineralvatten?

Det finns ju dem som struntar i sockerdrickan då vi ska minska sockerkonsumtionen. Det måste inte vara så.

Om det bara är smaken det handlar om så kan man köpa Aromhusets essenser med 80 % mindre socker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. Sockerdricka läskkoncentrat köpa Detsamma gäller socker. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. Om man vill dra ned på socker är de sockerfria smakerna ett välkommet inslag.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Det handlar om presentation. Butiksläsk kan se proffsig ut. Men det kan vara inbjudande ändå. Använd de fina glasen.

Om du häller på kanna blir det avslaget. Testa och se. Var inte rädd för att garnera.

Den passar bra med citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det mesta kommer att uppfattas som fräscht tillsammans med den klassiska sockerdrickasmaken så våga testa dig fram.