Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Det är ganska vanligt med folk som klagar på medarbetare och bekanta som inte luktar gott. En vanlig lukt är fotsvett. Men det kan ju även vara så att kläderna luktar. Hur enkelt skulle du tycka att det var att fråga någon att ta bort lukt?

svettluktsborttagare

Om du har en god kommunikation så fungerar det

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Det kan såra. Det kan till och med bli så att dina arbetskamrater vänder sig mot dig istället.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta att du köpte en spray från allt-fraktfritt.se och löste problemet. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Då är det bara att berätta det. Om du är klar med din egen flaska kan du ju ge bort den som ett produkttest.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Sprayen är säker att använda på kroppen och på kläderna.
Den består egentligen bara av vatten och salt.

Tänk på hur du beter dig

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. Sprayen är enkel att använda i hemmet.

Du måste tänka dig för. Men ibland måste du göra något. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Det finns dem som har nedsatt luktsinne. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Tillämpa diskretion. äcklig doft i tvättmaskin
Det är viktigt att verkligen ha koll på vem som lyssnar. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Tänk på hur du själv skulle reagera.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Det har stora fördelar.

Det är viktigt att produkterna är säkra för hälsan också. Den är helt smärtfri att använda. Många använder sprayen som deodorant också. Man kan spraya i munnen men det smakar väldigt salt, som 100 gånger saltare sodavatten.