Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Har du en bra handtvål behöver du inte söka med ljus och lykta efter desinfektionssprit eller handsprit. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

Utöver handdesinfektion kan en bra bakteriedödande spray användas på andra ytor. Alla virus dör ut. Alla tänker inte på handtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Nu är det ett allvarligt läge. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Om du går ut så ska du använda handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Glöm inte bort handtagen

Alla ytor tål inte spray med handsprit. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen kommer åt överallt. Den har god verkan överallt.

desinficera

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Produkten torkar snabbt.

Bruka sparsamt

De flesta är oroliga för influensa just nu. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Om du bara får rutin på användandet av antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray så är det ingen fara.
Oftast kan Smittstopp leverera även när andra varumärken har slut på produkter. Du kan köpa produkterna online.