Prisvärda studentstädningar i Malmö och Lund

Prisvärd studentstädning i Malmö och Lund . Vi erbjuder den billigaste studentstädningen i Sverige . Om du bokar en flyttstädning eller löpande hemstädning kan vi erbjuda dig lägsta möjliga pris och vi har decennier av erfarenhet av studentstädning. Självklart är våra offerter kostnadsfria 24 timmar om dygnet. Vi ser fram emot att ta emot din offertförfrågan och kalkyl.

Om studentstädning Malmö & Lund

Att plugga är roligt för många, men bördan av att plugga är minst lika tung. Det är uppgifter som ska göras och tentor som ska skrivas. Studentlivet kan vara riktigt hektiskt. Därför har vi på Jourstäd utvecklat en särskild städtjänst för studenter. Eftersom många studenter inte har råd med det erbjuder vi städtjänster till ett rimligt pris. Att hyra hem är inte bara viktigt för din komfort, utan också för dina studier.

Akutstädning och anpassningsbar städning för studenter

Oavsett om du bor i ett studentrum, delar en stor lägenhet eller bor ensam i en lägenhet kan du dra nytta av våra tjänster. Om du bor i ett gemensamt område, varför inte gå samman och regelbundet städa privata och gemensamma utrymmen? Varför inte gå samman med andra boende i det gemensamma området och begära regelbunden städning?

Gratis offert för studenterna i Lund & Malmö

Vi kan ge dig ett kostnadsfritt erbjudande. Vi kommer att diskutera med dig vad vi kommer att inkludera i ditt paket. Vi har en specifik lista över vad som ingår i ett städpaket, men vi kan också lägga till ytterligare tjänster mot en högre avgift. Samma person kommer alltid att vara där för att städa ditt hem för att garantera att tjänsten är säker och bekväm för dig. På Jourstäds Akutstädfirma är miljön mycket viktig för oss. Vi använder inte kemikalier om det inte är nödvändigt och håller vi det rent och snyggt. Studenter kan också dra nytta av våra andra tjänster till rabatterat pris. Kontakta oss för offert och mer information. Välkommen till Studentstädning.

By arvind