Se till att ständigt bjuda dina gäster på god dryck

Det där med att själv göra läsk är knappt en ny sak. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en nymodig sodastreamer så får man riktigt god läsk som dessutom är bra mycket nyttigare än det som man handlar i affären.

kolsyrat

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att handla färdig dryck

Det finns flera fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Detta är en teknisk anordning som på kort tid får fram sodavatten med eller utan smak. Smaksatt vatten är ju otroligt populärt för att det är roligare att intaga samtidigt som det inte medför en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man tycker om. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är unik samtidigt som den är hälsosam och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell läsk

När det handlar om barn så kan det ibland vara svårt att säga nej till sötsaker. Om man ej är detaljerad med att bara tillhandahålla den här typen av drycker under helger så kan det lätt bli så att barnen lär sig att vatten är tråkigt och intet som man har lust att hälla I sig.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt roligt att experimentera och framställa nyttiga drycker med maskinen. Det här är oerhört bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk samt andra drycker som minsann inte är så bra för deras framsteg samt hälsa.

Mineralvatten blir bra mycket roligare att intaga då det har smak men det blir än bättre då man själv har smaksatt.

Det är även bra med drycker som icke kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man inte ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att dricka läsk och färdig dryck från butiken. Ifall man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju inte betala speciellt mycket för detta. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och det här är något som precis allihopa kan njuta av.

Sodastream maskinen är sannerligen till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt jämt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat rätt så dåliga och Sonjo finns inte längre. Idag wär det bara ett märke som sticker ut, Aromhuset. Man har ett utbud med aromer för kolsyrat vatten, ett utbud läskkoncentrat medräknad svenska smaker såsom Sockerdricka och Grape Tonic. Ett sortiment sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar förträffligt. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se och Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Nuförtiden så är det inte komplicerat att hitta bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på nätet och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. På detta vis så kan man även få en hel del inspiration så att man kan få ut bra mycket mer av kolsyremaskinen.