Så gör du sockerfri läsk i läskmaskin

Att hitta alternativ till socker är inte det lättaste. Mycket gott innehåller socker därför kan det vara svårt att sluta med sockret. Det finns en lösning.

Du kan till exempel dricka sockerfri läsk och fortsatt ha känslan av att det är sött. Du kan dricka vissa ämnen som smakar sött utan att vara det. Om du har en läskmaskin så ordnar du snabbt med den läsk du gillar bäst.

Lätt att göra sockerfri läsk med en modern läskmaskin

Det är inte svårt att göra hemma läsk med en läskmaskin som Sodastream. Redan efter första användningen upptäcker du hur många smaker du kan skapa. Du kan köpa mängder av koncentrat.

smaker

Du kan ju ta smakessenser och skapa bubbelvatten som är lite roligare. Då får du inte sötman. Men visst blir det roligare att dricka mineralvatten då det har någon form av smak.

Det är så enkelt att dina barn kan göra det. Det kan till och med vara bra för dig. Behovet av god dryck blir uppfyllt.

Välj bland olika läskkoncentrat

Det finns en rad olika läskkoncentrat som fungerar mycket bra för den som vill ha sockerfri läsk. Det är inte alltid så lätt att hitta rätt.

Essenserna är billiga vilket gör att du har råd att köpa fler. Överlägset bästa märket är Aromhuset och det finns on-line på ALLT-FRAKTFRITT.SE

Det är den billigaste typen av läsk. Dessutom så kommer den alltid att vara fräsch. Den läsk som finns i butiken blir avslagen på några timmar. Men med en läskmaskin blir allt rätt.

Du dricker läsken direkt. kolsyremaskin läsksmaker sockerfria Du kan servera färsk läsk till alla som vill ha. Alla får den smak som de vill ha!

Mildare dryck med mindre koncentrat

Du ansvarar för läsken och kan smaksätta den efter eget tycke. Essensen har sin smak men du kan spä ut den för att få en mildare smak.

Indian Tonic har en stark smak. Du får en mildare smak om du tillsätter Sockerdricka.

Om du vill ha en annorlunda läsk kan du prova Indian Tonic läskkoncentrat. Det är en väldigt läskande läsk. Du kommer att märka hur gott det är med naturliga smaker.

Fyll på med mer sockerfritt så att du klarar dig.

Där skulle inte vara kul om du stod utan sockerfri läsk. Ladda maskinen med essenser så att den är redo. Det gör att du orkar genom dagen. Drick utan socker istället och känn dig stolt och glad.