Så gör du egen julmust med den nyttiga läskmaskinEN

Så här i juletid vill man gärna ha lite julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att släpa flaskor från butiken.

Nu finns det en lösning på problemet, med läskmaskinEN kan du blanda hur du vill. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

Läskmaskin

Koncentrat passar bäst till hemläsk. Det ger en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Du behöver bara köpa flaskan. En halvliter essens ger 12,5 liter kolsyrad julmust. Om du vill ha en mildare smak räcker patronen ännu längre.

Innovativa sätt att använda smakessenser

Med läskmaskinEN kan du dessutom göra mer än bara julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Eller så kör du på cola smak om du tycker att julmust och slush inte går ihop.

Det är roligt att göra egen läsk och det kommer inte dröja länge innan du märker det också. Smakerna varierar och du kan blanda som du vill. Du kan även kombinera vanilj och apelsin.

Smakessensen ger helt unik läsk. De innehåller 80 % mindre socker. läskkoncentrat för aqvia Det uppskattas av din familj och vänner.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Kanske är du en av dem som vill ha julmust mitt i sommaren? Eller du kanske inte gillar bordsvattnet som finns att köpa? Om du köper eget läskkoncentrat så behöver du inte oroa dig.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du styr själv vilka smaker du vill ha just idag.

Välj rätt smaker till kolsyremaskin så att du har det som krävs

När du köper din läskmaskin, passa på att köpa hem intressanta smaker som du vill prova på. Variera lite. Planera dina inköp beroende på när essenserna ska användas.

Du får billig läst som smakar bättre. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer Aromhusets produkter.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Så enkelt är det att göra goda måltidsdrycker.