Så enkelt är det att göra etiketter på rulle

Då har inte alltid tid att vänta på nya etiketter. Då är etiketter på rulle mycket smidigare. Det går att trycka en mängd olika etiketter.

Det behöver inte se enkelt ut

etiketthållare

Det är enklare än vad många tror. Du kan till och med göra etiketter med streckkod. Det behöver inte vara svårt. Alla kan använda sig av metoden.

Etikettering med etiketter på rulle är kul

Med etiketter på rulle är du halvvägs där. Det finns etiketter i olika prisklasser. Du kan använda dem var du vill.

Det är själva appliceringen som kan ta tid. Det kan göras manuellt eller med maskin. Du kan köpa självhäftande etiketter. Men det är viktigt att man fäster på rätt sätt så att streckkod och annan information fortsatt syns på ett tydligt sätt.

Köp rätt etiketter till dina flaskor direkt

När man ska etikettera flaskor så gäller det ju att etiketten inte snabbt åker av då det tas i flaskan. Man måste alltså välja rätt typ av etiketter på rulle. Det är viktigt att etiketten tål fukt.

Flasketiketter måste ha rätt form. Andra föremål kanske har en plattare yta? Den måste vara rak. Det måste ju gå att läsa den.

Trycka etiketter själv eller anlita tryckeri

Det är en viktig fråga. Man behöver inte vara proffs för att göra detta. En designer kan också göra snygga etiketter.

När det ska till etiketter på flera olika språk så kan det faktiskt vara en fördel att själv sköta tillverkningen av dessa. Köp de rätta prylarna hos allt-fraktfritt.se.De säljer etikettskrivare också. etikettskrivare Detta klarar inget tryckeri.

Med en Brother P-touch termoetikettskrivare kan du skriva ut enklare etiketter. Allt du behöver ingår.

Epson7500G kan dessutom skriva ut med en högre upplösning än ett tryckeri. Det mesta går att tryckas.

Att slippa hålla lager på färdigtryckta etiketter, att genomföra en ändring på etiketten på 1 minut, aldrig behöva kasta etiketter pga. Du slipper köpa stora upplagor.

Men ibland så är det förstås så att man kan behöva ett tryckeri. Beroende på vad du ska trycka kan du behöva hjälp.

Det kan ju också vara så att man inte har tid och plats för etiketterna. Då kan tryckeriets kostnader vara rimliga. Att märka själv kan ändå vara en bra ide. Priset blir bra mycket lägre.