Om du har glycerin hemma då kan du ta hand om det mesta

Vad är glycerin?” för att du har läst om detta spännande ämne online. Glycerinet är en trevärdig alkohol som finns i fett och som kan användas på lite olika sätt. Det är Glycerin (Glycerol) som ger vin dess fyllighet, men det förekommer i andra livsmedel också.

Om man tränar har man fördelar av att använda glycerol som det också kallas. Men självklart kan vanligt folk också dra fördel av vegetabilisk glycerin.

Du kan använda glycerol till fitness eller till smutsbehandling

Du kan köpa glycerol på apoteket. Men det går lika bra att köpa glycerol online.se eller allt-fraktfritt.Hos dem spar du pengar. Köp endast livsmedelsgodkänd glycerin.

Köp glycerol i burk eller tub.

Du kan till och med få bort fläckar med glycerin. Köpa glycerol Som andra fläckborttagare måste du förbehandla någon timme innan du tvättar. Man brukar säga att en timme före ger bäst resultat.

Man kan också använda det till hobby. Du kan bygga olika saker. Såpbubblor kan också ses som en hobbyverksamhet och om du vill ha riktigt stora bubblor så ska du blanda glycerinet i mixen med vatten och vanligt diskmedel. Det gör susen!

Använd ämnet med försiktighet.

Du vet väl att glycerinet finns naturligt hos oss människor. Läs på baksidan av din hudkräm och du bör finna detta ämne helt enkelt för att det är så bra på att binda vatten och det är ju en effekt som vi vill komma åt inom hudvård.

Om du vill få ökad muskeleffekt kan du kombinera glycerin med andra produkter. Vissa hälsorisker har rapporterats. Du kanske hellre vill köpa fitness-produkter som innehåller glycerolen?

Om du ska glycerol köpa för invärtes bruk så gäller det att du får en produkt som är säker att förtära. Läs noga på bipacksedeln före användning.

Så gör du hemmagjord hudvård

vart

Med glycerin kan du göra dina egna hudvårdsprodukter. Lägg pengarna på glycerin istället. Det kan ju vara kul att testa och du kan ju använda resten som fläckborttagningsmedel om det skulle vara så.