Nu kan du bjuda hela släkten på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Det livar upp bålet.

Sockerdricka blir aldrig fel när det är kalas hemma

köpa

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. En dryck med smak av Sverige. Idag säljs de mer som enklare varianter.

En smak som uppskattas av alla. Den är lättsam och alltid mycket söt. Vissa varianter är sötare än andra. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat sparar på sockret i sina produkter. Eller Aromhuset helt sockerfria serie, där finns sockerfri sockerdricka. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Prova att göra egen sockerdricka med en läskmaskin. Den rätta smaken är vad som behövs. Så kan du smaksätta. Det kan passa bra i alla sammanhang.

Sockerdricka smakar päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Du kanske inte känner till att Aromhuset har tagit över den klassiska smaken?

Läsken får inte ta över när du gör bål. Använd då bara mindre koncentrat. Sedan så blandar du som vanligt med andra ingredienser. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Dricker du mycket mineralvatten?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Men så behöver det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Det är inte farligt med mineralvatten. smaker till sodastream Socker är inte farligt per automatik. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Servera snyggt

Det handlar om hur du lägger upp det. Butiksläsk kan se proffsig ut. Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Använd dina finaste glas vid servering.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Prova och anpassa vartefter. Garnera gärna med olika tillbehör.

Skär ner en bit extra citron. Du kan också prova med limeblad eller gurka. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.