Med glycerol gör du enkelt egna såpbubblor

Du kan få till bubblorna snabbt och lätt. För att göra stora bubblor krävs glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Sedan är det bara att köra.

Såpbubblor är en riktigt given utomhusaktivitet.

När man letar efter bra aktiviteter så glömmer man ofta det där med såpbubblorna, men faktum är att det här är en av de bästa lekar man kan hitta på då man ska samlas ett gäng stora och små. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

En skvätt socker blir också bra för att få rätt konsistens. Man kan få riktigt stora bubblor och billigt blir det ju också.

Var hittar jag glycerin?

I handeln finns det att köpa direkt om man behöver det nu. Att använda ren glycerin är bäst då det ger bäst effekt.

Du kan spara pengar online. allt-fraktfritt.Hos allt-frakfritt.se kan du köpa din glycerol. glycerin pris Det här är ju något som man kan vilja göra många gånger under våren, sommaren och hösten så det är inte så tokigt att ha en stor glycerinflaska hemma.

Är glycerin farligt?

var

Är det farligt med flytande tvål? Ja, det funkar fint. Glycerin är inte annorlunda. Man vill ju inte äta det men. Dock är glycerin ett livsmedel och ämnet som ger fyllighet i vin.

Det är inte farligt. Precis som att du låter dina barn tvätta sig med vanliga duschkrämer så kan du låta de leka med de hemmagjorda bubblorna.

Hur fungerar glycerinlösningen?

För att få riktig stora såpbubblor så måste man ha ett bra verktyg. Man kan till exempel göra en ram av pinnar och snören. Du hittar många tips och trix online.

Ett tips är att göra fler verktyg för när man väl kommer igång med såpbubblor så vill alla testa att göra sina egna bubblor, både stora och små. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.