Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Prova att använda produkten på mossan som växer på taket. Numera kan du använda dig av en rad olika produkter för takrengöring och på trädgårdsplattor. Grönfri och Prickfri är två mycket intressanta produkter från företaget Jape.

Takmossa har ingen chans mot Grönfri och Prickfri

Jape är det som har producerat Grönfri och Prickfri. Det här är medel som du kan använda för mikrobiell påväxt som får ditt hem att skifta i färg. Produkten löses enkelt i vatten.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Använd den på säkra ytor.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. När blandningen är utspädd kostar den mindre per liter.

Om du anlitar firmor spär de ut till ungefär 25 %. Det kan man bland själva också.

taktvättmedel

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Då spar du dessutom en rejäl slant. Variationerna i pris kan vara stora, ibland skiljer det så mycket som 1/5. 20% billigare.

Använd produkten i rätt styrka på dina plattor i trädgården. Procentsatsen avgör, inte märket.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Resultatet kan ända skilja sig lite. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Skapa en rutin kring rengöring

Tänk inte bara på kostnaden. få bort svartmögel Tanken är ju att du med Jape Grön fri eller Prickfri får in en god rutin för att göra rent. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Oavsett om du köper Grön fri för tak eller för att få fina trädgårdsplattor är det verkligen viktigt med regelbundenhet. Du kanske till och med vill boka in i ditt eget schema när du ska behandla påväxt med det medel som du har valt. Håll mossan borta genom att städa regelbundet.

Ett tryggare sätt att städa på helt enkelt

Du får koncentrat när du handlar Grönfri och Prickfri i affären.

Bensalkonklorid är inte farligt men det är klart att du måste skydda din hud då du jobbar med medlet. Använd gärna munskydd. Använd skyddsglasögon också.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. På så sätt ligger du steget före.

Tänk också på att ha stadiga och säkra skor och det särskilt då du gör rent på taket där det kan vara halt och ostadigt på sina platser. Nu vet du hur du ska få bort mossa från hustaket.