Man vet väl att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Har du glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så behöver det inte bli. Med din Sodastream kan du göra fantastiska drinkar.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Få det under kontroll tidigt. Vänta inte på bokningar.

köpa

Du kan använda essenser som smaksätter läsken. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Gör maskinen redo när festen nalkas. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. En del vill kanske ha grape tonic andra cola. Du kan lyckas utan att ha kylen full.

Indian Tonic är god att blanda i gin. Den har en stark smak men om man blandar förnuftigt så smakar det bra.

Ha alternativ för barnen

Det finns barn som också gillar smaken av grape tonic och det är klart att du kan göra alkoholfria groggar. Det är perfekta barndrinkar.

Med en läskmaskin så kan du till ex. göra cola, Julmust, Sockerdricka och mer. Ju fler smaker du kan erbjuda ju bättre blir drinkarna. Hemmagjord läsk från en Sodastream är nyttigare.

Aromhusets produkter på allt-fraktfritt. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Den tar ju alltid slut så fort. AGA kan inte riktigt konkurrera med de etablerade märkena på läskmarknaden. De finns på Rusta och ÖB.

Restauranger köper ofta kopplingsslangar och seriekopplar maskinerna. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Våga experimentera

Genom att experimentera och prova nya smaker blir du mer smaksäker och känner vad som fungerar. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Du lär dig vad som passar. Du kan även leta efter tips online.

Alla gillar inte samma sak. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Piffa till bålet med hjälp av läskmaskinen. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Du får rätt färg och smak. grape tonic Du kan lätt fylla på bålet igen. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Med din läskmaskin så blir du inte beroende av sortimentet i din lokala butik. Du laddar med essenser och när det sedan blir fest så är du redo. Det kan bli fest när som helst. Du kommer att kunna servera alla.