Köp en luktborttagare och få fräscha skor

När du går på lägenhets- och husfester måste du oftast ta av dig skorna. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? De flesta är medvetna om lukten som kommer från skorna men få är insatta i hur man kan få bort fotsvett från skor med en luktborttagare.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Det är lätt att säga men svårt att göra. Vissa lukter går inte att upptäcka direkt. Du kan fråga personer runt dig.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Sprayen är säker att använda och löser snabbt ditt svettluktsproblem.

Allt-fraktfritt.se saluförse finns både Luktstopparen Spray och Svettluktsdödaren Spray att köpa on-line. Vissa sprayer fungerar bäst under vissa situationer, vissa är bäst att använda exempelvis vid sport. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

ta

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Det behöver inte vara så att svettlukten enbart beror på dina fötter. Om du använder syntetstrumpor så kan det vara en förklaring till dina svettproblem.

De traditionella huskurerna som fotbad och spray fungerar naturligtvis också. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Med tanke på detta så bör du också se till att få bort dålig lukt i skorna.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. dålig lukt i tvättmaskin Då är problemet borta. Skyddet är optimalt och håller länge.

Samma spray har flera användningsområden

Vi rekommenderar att du väljer en luktborttagare som också lämpar sig till dina andra kläder. När du är klar med att behandla skorna så kan du ju även dra en vända i källaren. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Luktborttagaren fungerar för det mesta så du har inga egentliga ursäkter till att inte använda den längre. Du sprayar i luften eller direkt på föremål som luktar.

Trampa ingen på tårna

Föreslå inte användandet av en luktborttagare till dem som du inte tror är intresserade. Det är inte alltid så att den lukt som du ogillar uppfattas som problematisk av andra. Därför ska du inte slänga fram sprayen i tid och otid. Gör inte det.