Kan man få ett bättre immunförsvar mot coronavirus?

En ny pandemi har sett dagen ljus och nu vill alla läsa på om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Det betyder att svenskar, kanske mer än andra, måste jobba både med bättre immunförsvar och desinfektion mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Vi får höra att vi ska undvika möten och personliga kontakter men det kan vara svårt. Det är inte bara de som har influensa symtom som kan vara sjuka. Barn som går i skolan kan verka helt friska men de går omkring och smittar andra med viruset.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Du måste använda olika typer av desinfektion. Handdesinfektion får du med en bra handtvål som är antibakteriell.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Handsprit hjälper inte mot influensavirus och förkylningsvirus. Handsprit kan snarare öka din utsatthet mot virus, detta då handspriten dödar det skyddande lagret som finns i huden.

Så man kan bli infekterad och därefter är man ett lättare byte för coronaviruset och blir dubbelt drabbad om man smittas. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Allt börjar med en bra tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Du kan få ett bättre immunförsvar mot coronavirus genom några enkla steg.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Om du är rädd kanske du inte fattar de mest genomtänkta besluten. Det är allmänt känt att stress och nedstämdhet kan ha en dålig inverkan på vårt immunförsvar.

Tänk positivt så får du ett bättre immunförsvar. Se över din kost och hur mycket du rör på dig. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Det är särskilt viktigt med vitamin C. Oftast tänker man inte på att ta den. Ester-C tabletter är bra att äta men motsvarande preparat finns även i pulverform. Ett bättre immunförsvar hjälper även om du skulle bli smittad av coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Kolloidalt silver kan även sprayas på frukt och grönsaker, som sedan får självtorka. IONplus har ett gott rykte.

Du kan göra rent med ytdesinfektion

Ytdesinfektion håller ytorna rena från de flesta bakterier och virus. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Sprayen passar överallt.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. Kanske är det därför som många väljer att ställa ut föremål av plast i tre dagar. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Smittstopp Information Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Du behöver inte låsa in dig till jul för att vara trygg!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Den som vill hitta bra desinfektion kan få leta länge. Många nätbutiker drar ett stort lass just nu.Har du provat prisad.se och köpapris.se?se.