Kan man använda askorbinsyra till hårblekning?

Kanske har du redan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är viktigt att förstå att man inte får samma resultat som med en kemisk blekning.

vad

Den som har känsligt hår ska använda mindre av medelet

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Om man vill så kan man köpa askorbinsyra för att justera lite i de toner som man redan har.

Färgningsmedel sliter mer på håret än vad askorbinsyra gör. Även om det låter lite udda så kan man ju alltid prova.

När blekt hår får en grön ton

Ingen gillar missfärgat grönt hår. Det här kan bero på lite olika saker. Klor kan i många fall göra att håret skiftar färg. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Det gör så att din naturliga hårfärg återkommer.

C-vitamin har många användningsområden

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad är c-vitamin? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer.

Många drömmer om en vacker hy

Om du köper c-vitamin i pulverform så kan du behandla hyn lättare. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Det ger ofta en bra effekt.

Hos allt-fraktfritt.se hittar du det du behöver.Askorbinsyra används även till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. En burk räcker, hemma. Askorbinsyra citronsyra Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Tänk på att bara använda askorbinsyra av bra kvalitet. Om den blivit gul är den förstörd. Produkten är inte dyr alls.