Kan jag bli av med coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Det finns enkla medel att ta till. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Så ska du tvätta händerna!

Om vi ska lösa problemet med coronavirus så måste alla tvätta händerna. Många väljer att köpa hem antibakteriell tvål. Antiseptisk tvål kommer inte att desinficera på rätt sätt om du sköljer bort den för snabbt.

För bästa möjliga resultat ska handtvål eller antibakteriell spray för händer appliceras rikligt. Tvätta händerna i 20 sekunder. Sedan sköljer du av händerna. Om du har en bra bakteriedödande tvål kommer du inte att behöva handsprit från apoteket mellan handtvättstillfällen.

Torka händerna på en ren handduk. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Men handdukar går också bra.

Nu vet man att coronavirus även kan finnas på jobbet

Rengör mer än bara händerna. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Forskare säger att det rör sig om upp till tre dagar. Många blir hjälpta av en antibakteriell spray för ytdesinfektion. Det är lätt.

influensa

Glöm inte bort att spraya på sådant som kommer från butiken. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Det är en bra produkter mot coronavirus.

Tänk på immunförsvaret

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Preparatet finns även som pulver.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Medlet börjar dock verka tidigare. En del kan rekommendera 6 gram per dag om man blir smittad.

I Sverige har man förbjudit kolloidalt silver som kosttillskott men i USA kör man på som vanligt. ytdesinfektion Utfallet av preparatet är olika. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Dödar alla virus. Kunderna köper hem IONplus.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Prova att hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Näsdukar och servetter är bra att ha. Vi har gett dig några exempel. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hur väl fungerar handskar och ansiktsmasker mot coronaviruset?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Handskarna kan användas när du går ut och handlar. Engångshandkar skall vara virustäta operationshandskar. Försöka att inte röra vid dig när du har handskar på. Då gör den ingen nytta eftersom coronavirus kan ta sig in i din kropp på detta vis.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. De enklare varianterna skyddar inte mot coronavirus. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Händerna är dina känselspröt. God handdesinfektion tillsammans med handskar räcker långt. Kom bara ihåg att tvätta händerna.