Hur vet jag om jag har smittats av coronavirus?

coronavirus behöver inte nödvändigtvis ge några symtom. Vi överöstes av information om corona. Barn som smittas av coronavirus kan smitta vuxna.

Vi kan även få smittan från djur. Det är inte så svårt som man kan tro. Kanske har din hund corona, om huden pussar dig kan du också få det.

desinficera

Så kan smittan föras vidare. Nu är du en smittbärare. Corona skiljer sig en hel del från influensa.

Influensa är en välkänd virussjukdom. coronavirus kan överleva i flera dagar. Man kan smitta även fast man vidtar alla skyddsåtgärder som finns.

Vet du om du har smittats av coronavirus?

Nu känner vi till symtomen för corona. Man brukar säga att feber och hosta är vanliga symtom. Uppvisar du några av dessa symtom så kan du mycket väl vara smittad. Rekommendationen är då att man stannar hemma.

Ibland kan man tro att man har influensa istället. Du kan till exempel få ont i leder och ha ont i huvudet. Ibland kan man även få svårt att andas. Då ska man söka hjälp. Rätt diagnos i rätt tid kan rädda liv.

Alla reagerar olika på cononavirus

Du och din granne kanske reagerar helt olika på coronavirus. Befolkningen i USA uppvisar delvis andra symtom. Det har vi inte sett i samma utsträckning i Sverige men kanske kommer att bli aktuellt under kommande veckor och månader.

Dessutom kan olika medlemmar av samma familj reagera på olika sätt trots att alla smittas. Vissa blir svårt sjuka medan andra bara får lättare symtom.

Har du viruset och ska testa dig?

Det här är en fråga som kan bli aktuell om du upplever att du har flera av de kända Corona symtomen. Testar du dig så kan du kanske få cononavirus bekräftat och vidta rätt åtgärder. Rätt tips och råd är viktiga.

Det beror på hur din levnadssituation ser ut. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. Efter ett tag är du frisk igen och då kan du leva som vanligt.

Vatten och vila är det som rekommenderas. C-vitamin är bra hjälp för vårt immunförsvar. Den som är smittad kan öka den dagliga dosen av C-vitamin.

Många i USA väljer att äta kolloidalt silver. antiseptiskt medel Preparatet finns även i Sverige.

När kolloidalt silver har torkat så kan man äta det. Då dör viruset. Bästa fabrikat är IONplus, Holistic är näst bästa.