Här kan du köpa handsprit på apoteket om desinfektionssprit är slut

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Du behöver inte köpa handsprit på apoteket. Fortfarande är det många som tror att desinfektionssprit är det bästa som man kan köpa. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Oftast finns det mycket bättre alternativ till handsprit apoteket. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

handdesinfektion

Då kan det vara mycket bättre att använda en antibakteriell tvål istället. De personer som ofta använder alkohol som rengöringsmedel vittnar om att de får torra händer efter en tid.

Helt enkelt är det så att man köper ett skydd som man vet inte fungerar. Om du verkligen vill ligga steget före så kan du köpa en skonsam antiseptisk tvål som dödar alla virus på riktigt.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. En katjonisk handdesinfektion ger ett bra skydd.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

För dig som bor ensam eller med en partner är det kanske inte så svårt att hålla smitta utanför dörren. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

Svårare blir det om du har barn hemma. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Då gäller det att vidta åtgärder. Lär barnen att tvätta händerna.

Byt dina kläder mer frekvent, det gäller även barnen. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Dessa är utan smitta som kommer utifrån. Kläder som kan ha smitta kan behandlas med bakteriedödande spray eller kolloidalt silver då de inte tvättas i maskin.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Inget virus i världen står emot den sprayen. Många tycker att IONplus och Holistic.

Glöm inte bort att hålla en god ytdesinfektion

Alla ytor måste vara rena. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Alla måste hålla samma rutiner. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Inte bara i badrum där folk tvättar händerna efter toalettbesök. Det är också bra att ha handtvål i köket. Mycket viktigare än att jaga HANDSPRIT FRÅN APOTEKET där den ändå har tagit slut!