Har du läst på om smitta och influensa symtom?

Alla vet inte att de har influensa. Många i Sverige har haft influensasmitta tidigare. Hosta är ett vanligt tecken på influensa symtom. Vissa virus kan göra att vi mår illa och att vi spyr.

pandemi

De flesta har haft influensa någon gång. Smitta kan drabba oss på olika sätt och ge olika symtom. Våren 2020 drabbades många av coronavirus som också ger influensaliknande symtom. Då blev det högst aktuellt att börja se på effektiva virusskydd.

Gör vad du kan för att undvika smitta

Prova gärna att äta lite C-vitamin. Preparatet säljs i pulverform och är mycket billigare. Som pulver heter det askorbinsyra, en annan variant heter kalciumaskorbat.

På Dr. Om du vill ha mer information så kan du läsa mer på Dr Annika Dahlqvists.

Du måste skydda dig innan viruset bryter ut. Om du redan har fått influensa symtom kan du redan vara smittad. Det är inte så kul om du behöver intensivvård.

Skydda dig mot smitta redan innan du får influensa symtom. Vi tipsar dig om hur du ska göra! Det är inte så svårt. Köp inte handspriten. Handsprit mot virus och bakterier är inte ditt första val!

Tänk handtvätt istället

Med en antibakteriell handtvål kommer du långt. Spriten kan inte mäta sig med en handtvätt. Kanske till och med flera gånger bättre.

Många tänker inte på hur bra tvålen egentligen är. Använd rikligt av en antiseptisk tvål och gnugga händerna länge. Sedan kan du skölja händerna. Viruset har ingen chans.

Många går på fällan att handsprit ska vara bättre vid vissa sjukdomar.

Många tror fortfarande att handsprit är det bästa alternativet. Men så är det sällan. Det viktigaste är att viruset dör. Samtidigt måste du förstå att många smittor överförs direkt via luften. Rena händer är en start.

Det är känt att handsprit inte dödar några av våra vanligaste virussorter. desinfektion spray Du måste prova någonting annat mot influensa symtom. Det enda du behöver är tvål och vatten. Smitta kan segra över handspriten.

Det är enkelt att skydda sig mot smitta

Om någon har influensa symtom så ska du inte gå nära dem. Ingen kan slippa undan reglerna. Många använder ytdesinfektion för att få rent hemma.

Då har du ett gott skydd hemma. Sprayen kan vara lika viktig som tvål. En antibakteriell spray kommer åt där du annars kanske inte hade gjort rent.

Du kan använda sprayen för att undvika smitta. Produkter som du måste ha hemma får aldrig ta slut i medicinskåpet.