Förverkliga din dröm och starta eget

Om du funderar på hur du kan starta eget och erbjuda något som många är intresserade av ska du tänka Grönfri, Påväxt-Stopp, Fulstopp och Bensaltensid.

Ger du dig in i tjänstesektorn går du nästan omedelbart med vinst eftersom du säljer din egen tid. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Busenkelt helt enkelt. Sedan regnar påväxten bort. Kunderna vill att du behandlar löpande. Det är inte svårt alls.

Du kan vänta dig varierande dagar som ägare av ditt eget företag. Många behöver hjälp med att få bort mossa och annan tillväxt på och omkring huset. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

tvätta

Så enkelt är det att starta eget idag

Du behöver inte börja i stor skala. Du behöver oftast inte lägga ut mer än några hundra kronor. Dessutom kanske du vill ta med dig byggplast så att du kan skydda blommor och annat som växer omkring huset.

Ogräset har ingen chans.

Hitta dina egna vägar framåt. Många vill ha hjälp med trädgårdsmöblerna också.

Erbjud kompletteringstjänster. Många har smutsiga fasader på sina hus. Med en ejektorspridare sprutar man långa plank på minuter.

Enklare kan det inte bli. Grönfri är ett populärt val för att ta bort mossa.

Planera dina inköp för att maximera din vinst. Hemligheten är Bensalkonklorid. Påväxtfri Proffs är en konkurrerande produkt också med 25% Bensalkonklorid som verksam beståndsdel och betydligt billigare.

Bensalkonklorid i flytande form är 50%-ig. Ju mer du blandar ut det ju drygare blir det.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Så är det. Höga kostnader är det. Innan ROT är priset ännu högre.

Lägg dig lägre i pris i början. Det kan röra sig om 10-tusentals kronor.

Mer blir det. Som företagare kontaktar du så klart Påväxt-Fri på deras sajt. Det är bra att ha bra grejor från början.

Det finns inget krav på registrering. Uppgifterna kommer förtryckta från Skatteverket. Egenanställningsföretag är den nya melodin.

Innan du gör ett jobb kollar du att kunden inte har betalningsanmärkning, syna.Många använder syna.se för detta ändamål. Då kan du ta betalt innan jobbet börjar.

Om pengarna rullar in så kan du bilda bolag istället. Ansvaret blir inte ditt längre. En företagsförsäkring skaffar du tidigt, med olycksfallsförsäkring. Moms och F-skatt måste så klart med.

Skala upp över tid. Den som vill jobba extra kan göra det på helgen exempelvis. Det kan bli en bra slant.

Vet du var kunderna finns?

Sätten är oändliga. Tänk på marknadsföringen när du ska starta eget.

Prata med webbyråer. Facebook likaså. Annonsera hos sökmotorerna.

Prova Blocket eller olika forum på nätet. Läs på om din bransch.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Det är fortfarande mycket vanligt med flyers som du kan dela ut i brevlådor. Det är enkelt. Dessutom kan du använda anslagstavlor för att hänga upp posters som berättar mer om din verksamhet. De finns i affärer.

Så genererar du kunder.
algmedel
Hos villaföreningar kan du erbjuda rabatt. Det finns mängder av “hyr hantverkare sajter” du kan finnas på.

Handla påväxtmedel till nettopris för att pressa inköpspriset ytterligare.

Kontrollera dina kostnader

Se över dina fasta kostnader innan du starta eget. Börja med att låna utrustning. Staten delar ut en del bidrag till företagare.

I och med att du inte behöver anställa någon för att komma igång med att ta bort påväxt på tak har du minimala kostnader för driften och därmed bör det inte ta lång tid innan du kan börja gå på plus.