Det är bara ett bolag som har kunnat leverera handdesinfektion i Sverige under viruskrisen

Ingenstans i EU kan du köpa sprayer och tomflaskor. Lika svårt är det att få tag i produkter som biocider och glycerin. Den nuvarande krisen medför att priserna skjuter i höjden. coronaviruset.

Faktum är att det bara är allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com som har kunnat leverera varor omgående.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I kristider har det varit många som valt att köpa C-vitamin som pulver hos de båda bolagen.

Ingen känner till dem. Det är ett litet bolag som inte prioriteras av sökmotorerna.

handsprit

Apoteken har inga produkter i lager just nu. Om du har tur så kanske du kan köpa lite verkningslös handsprit. Viruset överlever och kan fortsätta att smitta dig och andra.

De som söker efter alkoholfri handdesinfektion hittar inget att köpa. De sålde slut fort. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
De förbjuds snabbt igen.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Samtidigt som allt-fraktfritt.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa hem ytdesinfektion i dessa tider. Många väljer att köpa hem den bakteriedödande tvålen från Smittstopp.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Det är främst en butik för andra företagare.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Det sänker priset.
Kunderna kommer från alla håll men främst är det vårdföretag som beställer produkterna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Gert Strand AB är företaget bakom produkterna. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. De säljer sprayer också.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Oftast kan du välja på flera olika förpackningsstorlekar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

När många upptäcker företaget så ökar trycket. Om du har egna flaskor hemma så kan du köpa desinfektionskoncentrat istället. Detta blir dessutom 60–70% billigare om man köper dunkar med koncentrat.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Ett enkelt desinfektionsbad i forma av en 32-liters plasthink är när detta kan läsas redan på marknaden. desinficeringsmedel Fyll i hinken och du är igång.

Den särskilda sprayen är ny. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Från sökmotorerna kommer ingenting, enda sättet att hitta dem där är att söka på ordet Smittstopp.