Använd c-vitamin pulver regelbundet

Ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen Så kan det låta om man frågar någon om kosttillskott. Med c vitamintabletter så får man i sig vitaminet på ett effektivt vis och det särskilt då man väljer en variant som tas upp snabbt av kroppen.

Alla behöver ju inte ta tillskottet. Men c-vitamin fyller en viktig funktion.

C-vitaminens fördelar

C-vitamin hjälper mot mer än en förkylning. De flesta hälsokostbutiker säljer vitaminet, även online. Det finns också att köpa på allt-fraktfritt.sese är ett bra val. Ha alltid produkten hemma.

C-vitamin har en oerhört läkande kraft enligt många. Det sägs kunna bota svåra sjukdomar.

Den som lever en hektisk vardag kan prova extra vitamintillskott. Vitaminet har så många fördelar att det vore dumt att inte prova.

Det är numera känt att det här vitaminet kan bryta ner kolesterol till hormoner och faktum är att många av de symptom som vi förknippar med åldrande (rynkor, hjärtsjukdomar, infertilitet hos män och artros) faktiskt i själva verket kan vara tecken på c vitaminbrist!

c

C-vitamin är toppen

C-vitamin är ju en antioxidant. Men vad är antioxidanter? En oxidant är en molekyl som motverkar oxidation i cellerna. Kroppen kan ta skada av oxidationen.
Antioxidanter motverkar detta.

Antioxidanterna är en slags kämpar som motverkar den negativa spiralen som kan framkallas av saker som stress och en usel livsstil. c vitamin bra för Med ett c vitamin pulver så kan du alltså se till att du vänder på en negativ trend i din kropp.

Kan man bota världens alla sjukdomar med c vitamin?

Nej, man kan förstås inte bota alla sjukdomar enbart med vitamin, men man kan vända på negativa trender om det är så att man inte får tillräckligt mycket av det. Man får en bättre grundhälsa. Att ha vitamin hemma gynnas man alltså av.