Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns utav Harry Roberts 1922

Allt fler tillverkar egen läskedryck som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en mycket fin sockerfri julmust. Idag finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ca 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

smakessenser

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jul igen och då vill vi dricka Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor ifrån butiken.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter personlig smak. Att man utför en rejäl insats för miljön innebär en extra bonus.

Det finns smaskig anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och dessa bör doseras på ett sätt som passar dej bäst. Därutöver så fungerar de bra med alla varianter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Zero julmust på originalreceptet ger mycket smaskig smak

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. Med en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust i enlighet med originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare stil genom att använda minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en butelj varar till 12,5 liter mot det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, många konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Smak till hemläsk kan användas innovativt

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush inte går tillsammans.

Aromhuset, som även saluför 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att tillverka Slush på någon minut, också sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs till att issörja ska slusha.

Metoden presenteras också den i onlinebutiken allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för sockerfri Zero Cola Slush, som också kan göras med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en ordentligt stark mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du får en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, många kan serveras. Denna metod fungerar också vid fikaställe-servering i lägre skala.

cola

Det här är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en bra vara eller rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer till kolsyrat mineralvatten, nu kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kan hända sätta standard hur smaksatt kolsyrat mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är roligt att tillverka egen läsk och du kommer så småningom att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. Smaker för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller tillverka osötad Sockerdricka.

Julmust med lite extra kolsyra kan vara ett tips eller så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Av läskkoncentrat så erhåller du en läsk som är helt unik, det finns ett helt sortiment. Dessutom så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så vis att du drar ned på sackaros samt på andra onödiga ingredienser.

Din familj och vänner kommer att uppskatta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis vad de känner för!

kolsyrad

Tillverka bubbelvatten som du inte någonsin tröttnar på

Nog har du känt dig frustrerad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta eftersom butikerna inte säljer. Eller så tycker du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt mumsigt. Av läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Till på köpet så kommer du inte att lessna på din personliga hemmagjorda läsk. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mera eller mindre läskedryck alternativt mer eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Välj rätt smaker för kolsyremaskin så att du har det som krävs

Då du köper läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens galej med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan anskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på smaken. zero julmustkoncentrat köpa Det blir delikat dryck till maten, för mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.