När vi pratar om att skapa en hälsosam och trygg boendemiljö för din familj är det en aspekt som vi inte kan bortse från – radon. EcoQube radonmätare är svaret för villaägare som vill ta kontroll över sitt hem och skydda sina nära och kära från denna osynliga fara.

EcoQube radonmätare är helt digital och levererar resultat på otroliga 10 minuter. Med EcoQube har du snabb åtkomst till information om radonhalten i ditt hem, vilket ger dig möjlighet att agera snabbt vid behov. EcoQube har inte bara imponerat oss, den har också uppmärksammats globalt. Den har fått äran att vara med på TIMEs lista över de bästa uppfinningarna 2021 och har blivit prisad med CES 2021 Innovation Awards Honoree. Med EcoQube får du en toppmodern teknik som levererar snabba och pålitliga resultat.

EcoQube radonmätare är kompakt, smart och prisvärd. Vad som skiljer den från andra liknande enheter är dess oöverträffade noggrannhet. Den använder en patenterad teknik som ger dig snabba, exakta och tillförlitliga resultat.

Det är viktigt att förstå att den enda säkra vägen till en radonfri och hälsosam boendemiljö är att genomföra regelbundna radonmätningar. Långvarig exponering för höga radonhalter kan öka risken för lungcancer. Enligt Strålsäkerhetsmyndigheten orsakar radon ungefär 500 fall av lungcancer varje år i Sverige. För närvarande finns det cirka 400 000 bostäder i Sverige med förhöjda radonhalter. 

I bostäder och allmänna lokaler är det fastställda gränsvärdet för radonhalten 200 Bq/m3 som årsmedelvärde. Att mäta och hantera radon är avgörande för din familjs hälsa och säkerhet. Beställ EcoQube radonmätare idag och ta det första steget mot en säkrare och hälsosammare boendemiljö. 

Snabba och pålitliga resultat – Efter endast 10 minuter har du tillgång till det första mätresultatet, och inom loppet av en timme har du redan ett tillförlitligt resultat till hands.

Enkel användning – Installationen av EcoQube är problemfri och tar endast några minuter, vilket gör den idealisk för användning i hemmet.

Exceptionell noggrannhet – Radonmätaren har förmågan att upptäcka hela 40 pulser per timme vid en radonhalt på 50 Bq/m³. Detta är hela 30 gånger känsligare än branschstandarden.

Smidig Wi-Fi-anslutning – EcoQube enkelt ansluter till ditt Wi-Fi, vilket säkerställer att alla resultat levereras tryggt och direkt till din smartphone.

Användarvänlig app – Oavsett om du använder Android eller iOS, så ger den användarvänliga appen dig möjlighet att övervaka radonhalten i realtid var du än befinner dig, när som helst.

Perfekt för uppföljning – EcoQube är också utmärkt för efterföljande mätningar efter genomförda åtgärder eller ändringar i ventilationssystemet.

Relaterad information:
Radon messen

Övrigt

SEO (sökmotoroptimering) som ger resultat!
Comigo hjälper dig att ranka högre på Google.

SEO-optimerade artiklar och blogginlägg: Vi skapar engagerande och informativt innehåll som är optimerat för sökmotorer. Länkbygge: Vi bygger starka backlinks till din webbplats för att öka din ranking. SEM (Sökmotormarknadsföring): Vi skapar och hanterar effektiva SEM-kampanjer som ger dig maximalt resultat.

By arvind