Börja bjuda dina vänner och bekanta på sodavatten då de kommer hem till dig

En av de drycker som köps mest I butiker är faktiskt sodavatten. En del tycker dock att det är alldeles galet att gå och handla sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås intaga helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och påstå att det här är världens ultimata drink. Men för flertal så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så festligt i näsan och måhända också på att kolsyran tar fram smaken på ett så snyggt sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du antagligen att få ett ja. Detta är ej alkohol och det är heller intet som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kyligt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det speciellt under varma sommardagar.

Smaker som alla gillar är icke så svåra att upptäcka

Ifall du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så möjligen du funderar på vilken essens som kommer att gillas av samtliga. Det finns förstås icke en enda smak som alla tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det möjligen att fungera bäst men det är ju en aning ledsamt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som otaliga tycker om och du behöver ej göra det hela svårt med märkliga essenser (såsom absint, vanilj samt toffee kola) som ingen har hört talas om.

Prova bara när du ska intaga sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så ska du tänka på att ej experimentera på gäster. Det här är ej hela tiden så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite utstickande smaker då det enbart är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det icke så gott så är det ingenting att skämmas för. Man måste pröva sig fram för att hitta korrekt balans och bästa smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju likaså enkelt att göra goda drycker som bål. Det här passar I synnerhet bra till festen då gäster inte har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten samt god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du ständigt tillhandahålla mineralvatten med smak helt utan alkohol. Detta är självfallet någonting som höjer stämningen när det är party.